Ombre grat har

Min niese er meget glad for at lege med sit hår, du kan altid kæledyr hende og kæmme hende. På samme tid absorberes det naturligvis, at hvis det hele ser perfekt ud, kan det rette en fletning fem gange og altid tænke på det med hårbuer eller -nåle. Meget kære skoleproduktioner og produktion for dem. Hendes nye skabelse af prinsesse Joker var også sjov og havde brug for en perfekt frisure og kjole. I begyndelsen vævede min mor hende et par fletninger med buer fastgjort til dem. Efter et stykke tid sagde denne smukke teen nej, nej og derefter nej igen. Jeg ser pænere ud i interiøret .... så og det begyndte. En halv times film og skrivning af dem. Hun lignede dejlig som en rigtig dronning. Og da hun vandrer med forkælede piger, skiftede hun hurtigt tankerne igen. Jeg stoler ikke på nutiden, at der er gået næsten to timer siden begyndelsen af ​​komponering af forestillingen. Uventet ... hun ændrede sin vision fuldstændigt, og i sin tale gik det meget lidt, så "nooooo, jeg kan ikke lide, hvordan jeg ikke minder prinsessen, højst hendes underordnede". Hun ville have en ny frisure, hår arrangeret delvis fyldt med coca. Til et bryllup, som jeg skrev tidligere, har vi nu evnen til at kæmme hendes hår, så gik det sidste meget hurtigt. Hendes forælder på den ene side og mig på den anden side var fremragende på få minutter.

Hvilke hårklip anbefaler du?